Note: Hold ‘cmd’ or 'ctrl' when moving page elements to prevent changes to your desktop page.

Bestel nu uw gratis brochure >>

De trapliften                

van thyssenkrupp Home Solutions

Descuento 5%

*Promoción Especial Día del Padre ¡Sólo hasta el 19 de Marzo!

Legal Notice

van thyssenkrupp Home solutions

© thyssenkrupp Home Solutions 2020

© thyssenkrupp Home Solutions 2020

¡Sólo hasta el 19 de Marzo!

De meest gekozen traplift in België!


Onze voordelen

Sinds 1953 is thyssenkrupp Home Solutions pionier op het gebied van traplift-ontwikkeling en heeft de meest flexibele trapliften van Europa op z'n naam staan!

Geen dure verbouwingen nodig...

Uw traplift wordt in één dag gemonteerd en heeft maar één stopcontact nodig! De lift past op elke soort trap; zowel uit hout, metaal als steen en kan ook bij vloerverwarming worden geplaatst!

Extreem smalle rail bespaart ruimte...

Hoe smal uw trap ook is:
dankzij het monorailsysteem kan uw traplift uiterst ruimtebesparend gemonteerd worden. Juist daarom kunnen ook uw huisgenoten de trap zonder enige hinder verder gebruiken!

Automatische stop bij een hindernis...

Een wasmand die nog op de trap staat, uw kleinkind dat speelgoed laat liggen op treden of uw hond die aan de voet van de trap ligt te wachten? Dankzij ons automatisch stop-systeem kan er niets gebeuren – zodra de traplift op weerstand stuit, stopt hij automatisch!

Blijft ook werken bij een langer durende stroomuitval...

Stelt u zich eens voor: De stroom valt uit terwijl u alleen thuis bent en met de lift de trap op gaat. Geen reden tot bezorgdheid: de trapliften van thyssenkrupp Home Solutions beschikken over een accu zodat u ook zonder stroom ca. 10 keer de trap met de lift op- en af kunt gaan.

Bijzonder veilige bediening...

Wanneer u op de bedieningshendel aan uw armleuning drukt, start de traplift met de rit. Zodra u de hendel loslaat, stopt de beweging. Zo heeft u altijd de volledige controle over uw traplift.

Veilig in- & uitstappen zonder hulp...

De traplift van thyssenkrupp Home Solutions stopt op de bovenste trede met de neus gericht naar de overloop of gang (en dus weg van de trap). Zo kunt u, ten allen tijde, veilig in- en uitstappen.

GRATIS

INSTALLATIE

Hoeveel kost uw traplift?

Ontvang een gratis offerte, geheel vrijblijvend! 

Prijs

  • Complexiteit van de trap
  • Rechte trap, trap met bochten, wenteltrap of over verschillende verdiepingen
  • Aantal bochten
  • Productuitvoering en extra’s
  • Subsidies

Factoren die de prijs zullen beïnvloeden:

thyssenkrupp Home Solutions is marktleider in België en realiseerde al meer dan 20.000 installaties, verspreid over gans het land. In iedere regio staan een plaatselijke adviseur en een technisch expert, beiden thyssenkrupp gecertificeerd, tot uw dienst. Onze lokale aanwezigheid is een van de sterktes van onze service, zowel voor wie een traplift zoekt als voor onze vele klanten. Klanten van thyssenkrupp Home Solutions hebben de voordelen van de traplift al mogen ondervinden. Zij getuigen daarvan graag tegenover andere geïnteresseerden. Wij helpen u dan ook graag verder om een test-ervaring bij een klant in uw buurt te organiseren.

Onze trapliften voldoen aan alle EU-richtlijnen aangaande energie-efficiëntie, veiligheid en duurzaamheid. 

De garantie bedraagt twee jaar. 

Bestel nu de gratis brochure

De meest gekozen traplift in België!


Speciale Kerstpromotie
Koop uw traplift voor 31/12 en ontvang tot 1000€ korting*

00 dagen 00 uren 00 minuten 00 seconden

Bestel nu een Flow Swing
 traplift en ontvang een korting die overeenstemt met het BTW-bedrag!

Ontdek onze promotie!

Eindejaarsactie wegens succes verlengd!

Bestel nu uw gratis brochure >>

Hoeveel kost uw traplift?

Ontvang een gratis offerte, geheel vrijblijvend!

Levenslange garantie

Uitstekend ontwerp, onberispelijke prestaties. thyssenkrupp trapliften zijn verre van gewoon. Onze ontwerpers en ingenieurs zijn op een missie om u gemakkelijk door uw huis te helpen. Zodat u zich volledig veilig voelt - en vrij. 

thyssenkrupp is de eerste en enige trapliftleverancier ter wereld die levenslange garantie op al haar nieuwe trapliften aanbiedt. Bert Grootjen, Algemeen Directeur van thyssenkrupp Home Solutions: “Bij thyssenkrupp zit veiligheid diep in het DNA verweven. Niet voor niets heeft thyssenkrupp een van de veiligste trapliften op de markt. Bij al onze dagelijkse bezigheden binnen het bedrijf stellen wij veiligheid voorop en verwachten wij hetzelfde van onze werknemers. Alleen de beste kwaliteit is goed genoeg, daarom bieden we per oktober 2018 levenslange garantie op uw traplift.”

* Meer weten over onze levenslange garantie, vraag onze adviseur naar de voorwaarden

Vraag meer informatie of een gratis brochure over de comfortabele trapliften van thyssenkrupp Home Solutions. 

Wij sturen u graag een documentatiepakket* toe, kosteloos en vrijblijvend!

* Verplichte velden

*Dit pakket omvat onze brochures en een vrijblijvend telefonisch onderhoud.

Soorten trapliften

Traplift voor een trap met bochten: de Flow Swing

Als u een dagje ouder wordt, zijn nauwe, steile en draaitrappen vaak minder evident. Het risico om te struikelen of zelfs te vallen wordt daardoor dan ook groter.

Zou het niet heerlijk zijn om daar niet meer aan te hoeven denken? Om met een gerust gemoed de trap op en af te gaan, zonder enige angst?

Met een thyssenkrupp traplift is dat mogelijk. U vreest dat uw trap te nauw is of dat de bocht te scherp is? Dat is niet nodig, want voor bijna elke soort trap hebben wij een oplossing op maat.

Bij thyssenkrupp Home Solutions passen wij onze lift volledig aan uw trap en uw wensen aan. Wij beschikken met de Flow Swing traplift over gepatenteerde technologie die de moeilijkste obstakels kan overwinnen.

Traplift voor een rechte trap: de Levant

thyssenkrupp trapliften zijn comfortabel en betrouwbaar. Ons Levant-gamma dat speciaal voor rechte trappen werd ontwikkeld komt aan al uw wensen tegemoet.

Onze stoelliften voor rechte trappen beschikken onder meer over opklapbare armsteunen met antislip voor extra steun. Er is ook een veiligheidsgordel voor extra bescherming. De voetsteunen die in de hoogte verstelbaar zijn, hebben een veiligheidsrand. De Levant traplift heeft ook een gestroomlijnde aandrijving, is zelf opladend, heeft een onafhankelijke batterij en er is zelfs een versie beschikbaar voor buiten.

Uw thuis, dat is natuurlijk niet enkel binnenshuis. Daar hoort ook de tuin ook bij, het terras of de garage. En het gebeurt wel eens dat hier hoogteverschil tussen zitten. Zoals een hoger gelegen terras. 

De perfecte traplift voor buiten, dat is de Levant Outdoor. En u mag gerust zijn, uw Levant Outdoor is bestand tegen weer en wind én beveiligd tegen niet-toegestaan gebruik.

Met zijn robuuste, waterafstotende zitting en geanodiseerde aluminium rail is de Levant Outdoor gemaakt om in alle weersomstandigheden te presteren. En dat doet hij indrukwekkend en met het typische klassieke design dat eigen is aan de Levant traplift. De premium kwaliteit van de onderdelen maken hem duurzaam en betrouwbaar. Een extra, weerbestendige afdekhoes is de ultieme bescherming voor uw lift wanneer u hem niet gebruikt.

Traplift voor buiten: de Levant Outdoor

Bestel nu uw gratis brochure >> Bestel nu uw gratis brochure >>Bestel nu uw gratis brochure >>Bestel nu uw gratis brochure >>

Meer dan 20.000 installaties in België

Wegens succes is onze eindejaarsactie verlengd! Om u te helpen in uw juiste beslissing om voor thyssenkrupp te kiezen ontvangt u van ons t.e.m. 31 januari een mooie eindejaarskorting bij aankoop van een nieuwe Flow Swing traplift.

De actie loopt tot en met 31 januari 2020 en is alleen geldig bij aanschaf van een nieuwe Flow Swing traplift. 

Bestel nu uw gratis brochure >>

Soort trap

Prijsindicatie

Rechte trapvanaf € 3.000
Trap met één of meerdere bochten of wenteltrapvanaf € 7.000 à € 11.000
Trap buitenvanaf € 4.500