Note: Hold ‘cmd’ or 'ctrl' when moving page elements to prevent changes to your desktop page.


Speciale Kerstpromotie
Koop uw traplift voor 31/12 en ontvang tot 1000€ korting*

00 dagen 00 uren 00 minuten 00 seconden

Ontdek onze promotie!

€ 750

korting

Bestel nu uw gratis brochure >>

Hoeveel kost uw traplift?

Ontvang een gratis offerte, geheel vrijblijvend!

In oktober heeft thyssenkrupp Home Solutions een speciale promotie voorzien voor u: Indien u een nieuwe Flow Swing traplift bestelt, krijgt u maar liefst € 750 korting! Vraag snel uw gratis en vrijblijvend bezoek aan door één van onze adviseurs en geniet van deze unieke aanbieding.

*Deze actie is enkel geldig voor de Flow Swing-traplift en loopt vanaf 01/09/2020 tot en met 31/10/2020 en enkel geldig indien de aankoop bevestigd wordt (dit betekent dat de bestelbon ondertekend werd ontvangen) tussen 01/09/2020 en 31/10/2020. Bij een annulatie van de bestelling vervalt het recht op de actie, alsook bij bestelling van een traplift voor 01/09/2020 en na 31/10/2020. Deze actie is enkel geldig in België en is niet cumuleerbaar met andere aangeboden acties door thyssenkrupp Home Solutions. 

Maximaal onafhankelijk

De meest moderne technologie in trapliften 

Uw huis is niet zomaar een huis. Het maakt deel uit van u en is een weerspiegeling van uw levensstijl en smaak. Het groeide met u, uw gezin en uw omstandigheden mee. En het past zich aan uw behoeften aan als ze veranderen.

Met dit in gedachten is de S200 traplift ontwikkeld. Robuust, veilig, comfortabel en gemakkelijk te gebruiken. S200 geeft u maximaal vertrouwen en onafhankelijkheid in uw dagelijkse routine. Hij wordt helemaal op maat gemaakt om soepel te werken op uw trap en om daarnaast ook stijlvol in uw interieur te passen. Daarnaast bevat de S200 de nieuwste technologieën om zichzelf in perfecte staat te houden en u in contact met anderen te kunnen houden.

Met de S200 kunt u zorgeloos thuis blijven wonen: uw huis van vandaag blijft zo ook uw huis van morgen.

Maximaal
comfort

De S200 ziet er aan de buitenkant slank en compact uit, maar voelt als een brede, comfortabele stoel als u erin zit. Door de royale, met schuim beklede zitting en rugleuning kunt u in een natuurlijke, veilige houding achterover leunen. De open zijkanten en rond gebogen armleuningen creëren maximale ruimte rond uw benen, heupen en taille. Voor een perfecte pasvorm zijn de zitting en voetsteunen verstelbaar.

Met de ergonomisch geplaatste voetensteun hoeft u uw knieën minder te buigen zodat u comfortabeler zit. En, wanneer u uw S200 stoel heeft geparkeerd, neemt hij maar weinig ruimte in, zodat uw geliefden er makkelijk langs kunnen lopen op de trap of in de hal.

'Ik voel me ontspannen en zeker - het is net alsof ik in een normale stoel zit!'

VRAAG UW GRATIS BROCHURE

Maximale
Veiligheid

Het geheim van het unieke gevoel van veiligheid van de S200 is het innovatieve ontwerp van de armleuningen. Deze 'omhelzen‘ u veilig terwijl u in de stoel de trap op en af gaat. De armleuningen zijn niet alleen op een handige hoogte gepositioneerd, ze zijn ook lang en taps toelopend aan de voorkant, zodat u zowel een veilige grip als extra steun hebt als u gaat zitten of op gaat staan. De veiligheidsgordel heeft een duidelijk zichtbare gesp die gemakkelijk met één hand (links of rechts) kan worden vastgemaakt en losgemaakt.

Maximaal gemak

Uw nieuwe traplift maakt deel uit van uw leven, dus het laatste dat uw wilt, is het gevoel te hebben dat hij in de weg zit! De S200 combineert zijn ruimtelijke gevoel van comfort met het meest compacte ontwerp op de markt wanneer hij niet gebruikt wordt. In- of uitvouwen is een licht, gemakkelijk proces met één of twee handen, afhankelijk van wat voor u het gemakkelijkst is.

U kunt zelfs kiezen voor volledig automatisch vouwen met één druk op de knop. De voetensteun kan worden opgevouwen zodat hij u niet in de weg zit als u gaat zitten. Wanneer u zit, kunt u de voetensteun eenvoudig uitklappen met een knop op de armleuning. Het bedienen van de traplift is eenvoudig met behulp van een unieke opklapbare joystick die wordt bediend met uw vinger, duim, pols of zelfs de zijkant van uw hand.

De knoppen en het indicatielampje op de armleuning zijn gemakkelijk te zien en in elke positie te bereiken.

VRAAG UW GRATIS BROCHURE

Maximaal
maatwerk

Elk huis is anders, dus geldt dit ook voor elke S200. Onze adviseurs komen graag bij u thuis langs om uw trap op te meten. Daarna wordt uw traplift helemaal op maat gemaakt om perfect op uw trap te passen en soepel en veilig te werken.

De algehele uitstraling van de S200 is modern en tijdloos, zonder zichtbare mechanica of kabels. En wat betreft de bekleding, de keuze is aan u! Er zijn verschillende soorten textiel, vinyl en echt leer verkrijgbaar in verschillende kleuren. Ze zijn allemaal brandwerend, vochtbestendig en gemakkelijk schoon te houden.

Maximaal vertrouwen

Een betrouwbare traplift is een bezit dat u een nieuw vertrouwen en onafhankelijkheid in uw eigen huis geeft. Daarbij biedt de S200 u de bewezen betrouwbaarheid van een gerenommeerd Duits bedrijf.

De S200 heeft een ingebouwd oproep apparaat waarmee u met één druk op de knop in contact kunt komen met vrienden, familie of andere mensen. U kunt drie uitgaande telefoonnummers programmeren om u ervan te verzekeren dat er altijd hulp bij de hand is als u die nodig heeft. U kunt ook oproepen beantwoorden terwijl de traplift in beweging is.

Onze traplift technologie is ontwikkeld om u te helpen genieten van uw huis met de S200 - vandaag en morgen. We luisteren goed naar onze klanten om nieuwe behoeften en mogelijkheden te achterhalen.

Dit heeft geresulteerd in meerdere gepatenteerde technologieën die uniek zijn voor thyssenkrupp trapliften.

S200

een soepele rit

Of u nu omhoog of omlaag gaat, u zult altijd een soepele en veilige rit ervaren met de S200 traplift. Dankzij het beproefde monorailconcept en de gepatenteerde ASL technologie draaien de stoel en voetsteun in de beste en veiligste positie tijdens de rit. 

Hierdoor bespaart u tijd en kunt u de smalste en steilste trap op, terwijl u comfortabel in uw stoel zit. Daarbij kunt  u veilig uitstappen, want de stoel draait bij aankomst naar de goede plek.

Met de ergonomisch geplaatste voetensteun zit u goed en met minder gebogen knieën, wat voor extra comfort zorgt. En als u de S200 heeft geparkeerd neemt hij slechts een kleine ruimte op de trap of in de hal in beslag, dus uw dierbaren kunnen gemakkelijk erlangs.

Wij zijn de enige traplift leverancier op de markt die de gepatenteerde ASL technologie levert.

In maart is uw leeftijd geld waard*, voor uw nieuwe thyssenkrupp traplift.

VRAAG UW GRATIS BROCHURE

Nu met

0%

BTW*

Diensten en opties waarbij u op de eerste plaats komt

Elke situatie is anders, net als elke trap. Daarom is onze eerste stap altijd een persoonlijk bezoek van een van onze adviseurs die uw behoeften zal beoordelen, de opties zal uitleggen en samen met u zal zoeken naar de perfecte oplossing.

Zodra uw op maat gemaakte traplift klaar is, zal een technicus van thyssenkrupp deze in slechts een paar uur installeren. Er zijn geen bouwwerkzaamheden nodig aangezien de lift aan de vloer van uw trap wordt bevestigd. Onze technicus laat u ook precies zien hoe de traplift werkt, zodat u hem vanaf dag één met een gerust hart kunt gebruiken.

24/7 ONDERSTEUNING
Onze service medewerkers zijn op elk moment bereikbaar om te reageren op noodgevallen. Onze gecertificeerde monteurs staan voor u klaar om reparaties uit te voeren en de service en het onderhoud van uw traplift te doen.

LEVENSLANGE GARANTIE
Wij waren de eerste trapliftfabrikant die de mogelijkheid tot levenslange garantie biedt op al onze nieuwe trapliften. Vraag naar de voorwaarden.

SERVICEPAKKETTEN OP MAAT
We bieden een reeks serviceoplossingen die zijn aangepast aan de behoeften van verschillende typen klanten. Ze zijn allemaal ontworpen om uw traplift te allen tijde optimaal te laten werken.

VRAAG UW GRATIS BROCHURE

© thyssenkrupp Home Solutions 2021

Algemene voorwaardenPrivacy Beleid

Vraag vandaag nog

uw brochure aan!

Uw huis vandaag. Uw huis van morgen

In maart

is uw leeftijd

geld waard*

In maart

is uw leeftijd

geld waard*

Nieuw: consultatie via telefoon of video

De huidige situatie is, als gevolg van het Coronavirus, voor iedereen lastig. Persoonlijk contact wordt afgeraden, maar soms is een traplift nú noodzakelijk.

Bij thyssenkrupp Home Solutions helpen we u graag met informatie en eventueel een offerte met behulp van moderne hulpmiddelen, waarbij we onze hoge kwaliteit van dienstverlening kunnen garanderen.

Dat kan via een klassiek telefoongesprek, maar we kunnen hierbij ook via video (Whatsapp, Skype,...) uw trap bekijken. Op deze wijze kunnen we u een goede indicatie geven van de kosten.

Bel gratis naar 0800 26 717 en vraag naar de mogelijkheden.

Advies via telefoon of video
VRAAG UW GRATIS BROCHURE

Sinds de dag waarop de heer De Reus in 1957 de allereerste traplift in België plaatste, zijn er ruim 500.000 trapliften uit de fabriek van thyssenkrupp gerold. Met honderdduizenden tevreden klanten wereldwijd tot gevolg. Graag zouden we u als nieuwste klant willen toevoegen aan deze familie zodat ook u terug ten volle van het leven en uw huis kunt genieten.

Daarom bieden wij u de kans om gebruik te maken van onze unieke actie: In maart is uw leeftijd geld waard*. Vraag gratis en vrijblijvend een offerte aan en ontvang een korting ter waarde van uw leeftijd x 10 op een S200 traplift*.
Indien u 75 jaar bent, krijgt u dus € 750 korting.

Nieuwsgierig wat we voor u kunnen betekenen?  Vraag dan snel een gratis en vrijblijvend bezoek van één van onze adviseurs aan.*Deze actie is enkel geldig voor de S200 traplift en loopt vanaf 01/03/2021 tot en met 31/03/2021 en enkel geldig indien de aankoop bevestigd wordt (dit betekent dat de bestelbon ondertekend werd ontvangen) tussen 01/03/2021 en 31/03/2021. Bij een annulatie van de bestelling vervalt het recht op de actie, alsook bij bestelling van een traplift voor 01/03/2021 en na 31/03/2021. Deze actie is enkel geldig in België en is niet cumuleerbaar met andere aangeboden acties door thyssenkrupp Home Solutions.